Professionele webontwikkeling als basis voor de website voor uw bedrijf. Dat is de juiste ingesteldheid! Een website is immers een visitekaartje, zeg maar een reclamecampagne op het internet. Een mooie website of een on-line productcatalogus aanbieden die *werkt* is hoe dan ook merkbaar in uw omzet. Een website is de beste vorm van communicatie tussen uw bedrijf en uw klanten. Tal van redenen dus om de ontwikkeling van een website op een degelijke manier te laten gebeuren.

Een website ontwikkeld door FLEXMEDIA stelt uw bedrijf op een directe en originele manier voor. FLEXMEDIA ontwikkelt websites in samenwerking met een reclamebureau. Wij houden rekening met de huidige trends en weten bijgevolg ook die extra final-touch te leggen, gericht op effectieve marketing. Onze websites worden (tenzij anders gevraagd) gemaakt in de huisstijl van het bedrijf. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor het ontwerp van een huisstijl of de ontwikkeling van een logo voor uw bedrijf.

Restyling van uw huidige website

Net zoals de etalage van een winkel regelmatig in een nieuw kleedje wordt gestoken, zo hoeft ook uw website soms een verfrissende kuur te ondergaan. Een kleine verandering of een totale ommekeer, het kan. Zelfs indien iemand anders uw website heeft gemaakt. De mogelijkheden worden vooraf uitvoerig besproken zodat het eindresultaat volledig aan uw wensen voldoet. Om de site helemaal picobello te maken, werken wij nauw samen met een reclamebureau. Zo wordt uw site gegarandeerd iets exclusief en volgt hij de laatste marketing-trends.

Vrijblijvende offerte

Mocht u interesse hebben in een internet project? Geen enkele reden om ons niet in te schakelen. Wij maken voor u graag een volledig vrijblijvende en gratis offerte op. Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog!

Contacteer ons

FLEXMEDIA
De Gotelaar 74
B-8800 ROESELARE
Telefoon +32 476 44 79 53
E-mail info@flexmedia.be
BTW BE.0680.337.511